به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دكتر محمود احمدی نژاد در گفت و گو با شبكه تلویزیونی فونیكس چین در پاسخ به سوالی درباره ارزیابی وی از وضعیت منطقه و جهان اظهار داشت: ممكن است در مسیر تحولات در كوتاه مدت مشكلاتی پیش آید، اما آنچه باید به آن توجه كنیم این است كه ملت ها در كوتاه مدت زندگی نمی كنند و همچون رودخانه ای هستند كه از صدها سال قبل جاری بوده و همچنان جریان دارند. حوادث و رخدادهای پیش رو كوتاه مدت بوده، اما تغییراتی وسیع به نفع عدالت و ملت ها در راه است.
وی مسیر نهایی تغییرات و تحولات عرصه بین المللی به نفع عدالت و به سود ملت ها را امری محتوم توصیف كرد كه با كنار هم قراردادن تحولات جاری در جهان تصویری كامل از آن به نمایش گذاشته خواهد شد و اظهار داشت: ممكن است موانعی بر سر راه وجود داشته باشد، اما وقتی به مسیر نگاه می كنیم شیرینی این اتفاقات به كام خواهند نشست، چرا كه اگر چه كوهنوردی سخت است، اما برای رسیدن به قله چاره ای جز صعود از صخره ها و قله ها نبوده و مهم این است كه حركت ما در مسیر صعود به قله باشد.
رییس جمهور جامعه بشری را در مسیر نیل به سوی فتح قله ها توصیف و تصریح كرد: شاهد این ادعا این است كه امروز ما از ملیت های مختلف، یكدیگر را درك كرده، عدالت به مطالبه ای جهانی تبدیل شده و همگان خواستار تغییراتی اساسی در نظم جهانی هستند.
خبرنگار شبكه تلویزیونی فونیكس چین از دكتر احمدی نژاد پرسید، وقتی پنج سال قبل در حاشیه اجلاس شانگهای با شما گفت و گو كردم چهره شما خندان بود و امروز نیز با چهره ای خندان با ما مواجه شدید، با این روحیه وضعیت امروز خود را به نسبت 5 سال پیش چگونه ارزیابی می كنید، رییس جمهور پاسخ داد: یك ملت مثل رودخانه ای جاری است كه اگر در هر لحظه به هر نقطه آن نگاه كنید آبی كه در آن نقطه جاری است، همان آبی نیست كه لحظه قبل در آنجا جاری بود، اما رودخانه همان رودخانه است و نقش افراد در دل ملت نیز مانند همان قطرات آب در رودخانه است كه می آیند و می روند، اما ملت باقی است.
دكتر احمدی نژاد گفت: ملت ایران به سرعت در حال طی كردن مسیر پیشرفت است و امروز این ملت با 20 سال قبل و حتی با 5 سال پیش قابل مقایسه نیست و اگر چه ممكن است تغییرات و تحولات شرایط منطقه ای و جهانی در كوتاه مدت به نفع ملت ایران رقم نخورد، اما تحولات در بلند مدت یقیناً به صورت كامل به نفع ملت ایران است و شكی ندارم كه هم ملت ایران و هم ملت چین از سختی ها عبور كرده و آینده ای به مراتب بهتر از امروز پیش رو دارند.
رییس جمهور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این كه، قله ای كه به آن اشاره كردید در مدیریت شما كجا و چگونه تعریف می شود؟ اظهار داشت: تلاش های ما برای پیشرفت صرفاً در جغرافیای ایران محدود نمی شود و همه جامعه بشری را مد نظر دارد، چرا كه اگر چه هر ملتی باید حداكثر تلاش خود را برای پیشرفت به كار گیرد، اما این تلاش ها زمانی به نتیجه كامل و مطلوب می رسند كه در دل یك نظام عادلانه مستقر در كل جهان صورت گیرند.
دكتر احمدی نژاد با تاكید بر این كه، تلاش برای پیشرفت یك ملت باید با تلاش برای اصلاح نظام بین الملل همراه باشد، افزود: ملت ها در چهارچوب نظام بین الملل زندگی می كنند و به عنوان مثال امروز علی رغم همه تلاش های ملت چین برای پیشرفت و سازندگی، اقدامات آنان با فشارها و محدودیت هایی از ناحیه نظام بین الملل مواجه است كه در مسیر رشد این كشور مانع تراشی می كنند.
رییس جمهور با بیان این كه، نظام حاكم بر جهان ناعادلانه بوده و مانع پیشرفت و دستیابی ملت ها به حقوق حقه خود است، تصریح كرد: پیشرفت زمانی محقق خواهد شد كه ملت ها برای پیشرفت خود و اصلاح نظام بین الملل به صورت همزمان تلاش كنند و هر دوی این مجموعه تلاش ها را یك ماموریت بدانند و این راه روشنی است كه باید همه ملت ها ادامه دهند تا به كشوری پیشرفته و نظمی عادلانه در جهان دست یابند.
دكتر احمدی نژاد در پاسخ به سوالی درباره مساله هسته ای كشورمان و این كه، سخت ترین و پیچیده ترین مساله این پرونده از نظر ایران چیست؟ تصریح كرد: موضع جمهوری اسلامی ایران در این باره كاملا روشن است؛ همه فعالیت های هسته ای ایران زیر نظر آژانس بوده و هر اتفاقی در این عرصه توسط دوربین های آژانس ضبط و ثبت می شود و مشكل اصلی در برخورد سیاسی قدرت های حاكم بر مراكز قدرت در جهان با ایران است.
رییس جمهور با طرح این سوال كه آیا مشكل كشورهای غربی در موضوع پرونده هسته ای ایران ساخت بمب اتم است؟ خاطر نشان كرد: اگر واقعاً مشكل این است كه كشورهای غربی به اعتراف خود هزاران بمب اتم در اختیار دارند كه می تواند بارها كره زمین را به طور كامل متلاشی كند و رژیم صهیونیستی نیز به اعتراف خود 250 بمب هسته ای دارد. نگرانی آنها از توانایی ایران برای غنی سازی اورانیوم به میزان 20 درصد نیست، چرا كه امروز كسانی با سابقه استفاده از بمب اتمی بیشترین تعداد از این نوع تسلیحات را در اختیار دارند.
دكتر احمدی نژاد گفت: مخالفت غربی ها با بهره گیری ایران از انرژی صلح آمیز هسته ای، سیاسی بوده و برآمده از مخالفت آنها با استقلال و پیشرفت ملت های مستقل است، اگر نه خود این كشورها پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، زمانی كه یك دیكتاتور وابسته به آنان در ایران حاكم بود با وی رابطه بسیار خوبی داشته، شش قرارداد اتمی با او امضا كرده و نیروگاه و مواد هسته ای در اختیار او قرارداده بودند، اما زمانی كه ملت ایران آن فرد را از حكومت كنار زدند و از روزی كه این ملت آزاد شده و اراده كرد مستقل زندگی كند، مخالفت های مستكبران با این مردم آغاز شد و از آن زمان با هر اقدامی كه نشانه پیشرفت ملت ایران باشد، مخالفت می كنند و فرقی نمی كند كه این اقدام فرستادن ماهواره مخابراتی به فضا یا پیشرفت در عرصه های نانو یا بیوتكنولوژی باشد، مساله اصلی این است كه آنان می خواهند ایران و همه ملت های مستقل را عقب مانده نگه دارند تا به این ترتیب نیازمند و وابسته به مستكبران باقی بمانند.
رییس جمهور با تاكید بر این كه، مستكبران هیچ گاه علت اصلی مخالفت خود با پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در عرصه انرژی هسته ای را آشكار نخواهند كرد، افزود: ایران به روند گفت و گوها و مذاكرات و تلاش برای اثبات حقوق هسته ای خود ادامه داده و با ارائه پیشنهادات سازنده، برای اثبات حقوق هسته ای خود تلاش می كند.
دكتر احمدی نژاد در پاسخ به این سوال كه سران جمهوری اسلامی ایران بر این نكته تاكید دارند كه دین اسلام اجازه ساخت سلاح هسته ای را به این كشور نمی دهد، اما غربی ها این استدلال را نمی پذیرند، آیا به آنها حق می دهید؟ گفت: كسانی كه 400 سال استعمارگری و برده داری را در كارنامه خود دارند، دو جنگ جهانی به راه انداخته اند و امروز هر جا كه جنگی جریان دارد، آنها حضور دارند و فقر گسترده و فراگیر در بسیاری مناطق جهان حاصل عملكرد آنهاست، آیا حقی برای اظهار نظر در مورد حق و حقوق دیگران و مداخله در امور آنان دارند؟
رییس جمهور با بیان این كه، سلطه طلبان بین المللی به دنبال احیاء دوره استعمارند، اما به شكل مدرن و با نقابی جدید، افزود: مستكبران در مسیر تحقق این هدف پیشرفت ملت هایی مثل ایران و چین را مانعی بر سر راه خود می دانند و از همین رو حتی اگر موضوع هسته ای ایران بهانه قرار نگیرد، بهانه دیگری می یابند و شاهد آن نیز این است كه وقتی مستكبران در سالهای ابتدایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی صدام حسین را وادار به حمله به ایران كردند به هیچ وجه پرونده و فعالیت های هسته ای ایران موضوعیت نداشت، اما آنان به صورت همه جانبه از تهاجم نظامی خسارت بار رژیم بعث به ایران حمایت كردند و این دلیلی جز مخالفت با اراده ملت ها برای مستقل زندگی كردن ندارد.
دكتر احمدی نژاد تاكید كرد: البته این دشمنی ها برای ملت ایران مهم نیستند، چرا كه ناشی از مخالفت نظام جمهوری اسلامی با نظم حاكم بر جهان است كه در آن هر كسی به اعتبار وصل بودن به قدرت های استكباری به خود حق می دهد، دیگران را تهدید كرده، تحت فشار قرارداده یا به او حمله كند.
رییس جمهور با بیان این كه، ملت ایران با نظم ناعادلانه حاكم بر جهان كه صرفاً به نفع آمریكا و دوستان اوست مخالف بوده و آن را عامل همه بدبختی های جامعه بشری می داند، اظهار داشت: این نظم باید با اتكاء به اندیشه، فرهنگ و اراده ملت ها تغییر كند و نیت ما مبنی بر جایگزینی نظمی عادلانه، به جای نظم فعلی آن نیست كه با جنگ و تهدید چنین هدفی را به پیش ببریم، بلكه منطق و اندیشه بستری است كه ملت ایران تحقق این هدف را در دامن آن دنبال می كند.
دكتر احمدی نژاد با تصریح به این كه، دین و اعتقادات ما اجازه تهدید، توهین و درگیری با دیگر ملت ها را برای پیشبرد اهدافمان نمی دهد، خاطر نشان كرد: از آنجا كه مستكبران دین ندارند این حرفها را نمی فهمند؛ دین آنان قدرت و ثروت است كه پیشبرد اهداف و تامین منافعشان را به هر قیمتی، حتی به قیمت كشتار مردم بیگانه توجیه می كند و شما خود در چین، سالهای طولانی با یكی از مصادیق این موضوع یعنی استعمار انگلیس درگیر بودید كه قصد داشتند بر این ملت مسلط شده و همه ثروتش را غارت كنند.
رییس جمهور گفت: آنچه در اعتقادات ملت ایران مورد تاكید قرار گرفته روش و منش خدمت، احترام و عدالت برای ملت ها و تلاش برای ریشه كنی فقر، تبعیض و جنگ در همه دنیا و برای همه ملت هاست و شادی خود را در تلخكامی دیگران و كسب ثروت برای خود را در تحمیل فقر به دیگران تعریف نكرده ایم.
دكتر احمدی نژاد وضعیت كشورهای قاره آفریقا را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: سلطه گران غربی تمام ثروت ملت های آفریقایی را غارت كرده و فقر فراگیر و شدید را به آنها تحمیل نموده اند، اما ما ملت های ش
:: برچسبها:
طبیعت ,
خیابان ,
سقوط ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1